Доставка и връщане

Информация за доставка


 • Поръчка на продукт от магазина:

 • За да може да направите поръчка в , следвайте инструкциите при оформяне на поръчката, накрая може да изберете дали да се регистрирате или да поръчате без регистрация.             
 • При оформяне на поръчката посочвате Вашите данни, като някои полета са задължителни други не. Данните, които изискваме се използват само и единствено, за да Ви доставим желания продукт по най-добрия начин.

 • ДОСТАВКА И СРОКОВЕ.

 • МИНИМАЛНА СТОЙНОСТ НА ПОРЪЧКА  НЯМА

 • Стоките от Интернет магазина се доставят чрез доставчик (куриерска фирма) до посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма. Доставчика опакова стоките вместо вас, като рекламации се приемат при доставката им на място. За София доставката е 6,00 лв. в рамките на околовръстното шосе и се извършва от служител на онлайн магазина.

 • НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

 • На място (на куриера) в брой.

 •  При поръчка се взимат реалните стойности на стоките. Ако има плащане по електронен път, което се разминава с крайната стойност на поръчката разликата се отстранява на място от куриера.

 • Доставки и срокове.

 • Доставки за територията на гр. София се извършват от понеделник до събота от 09:00 до 20:00 часа . Доставката е в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката, с изключение на пиковите часове и при лоши метеорологични условия, когато времето за доставка може да се увеличи.

 • За доставки извън територията на гр. София се ползва задължително куриерска фирма.

  За улеснение на нашите клиенти работим и с Еконт с опция наложен платеж. Имате възможност да избирате дали да получите своята пратка на адрес или от офис на Еконт (най изгодно е до офис на Еконт) в удобно за вас време. Цените на доставката варират спрямо теглото на пратката и започват от 6.00лв. 

  Поръчки направени до 16ч, ще бъдат при вас на следващия работен ден. Поръчки направени след 17ч, ще бъдат доставени до 2 работни дни.

 • След като в онлайн магазина постъпи поръчка от потребител, служител от нашия сайт се свързва с него,за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката.

 • При поръчка на стоки, които не са налични в момента и/или има какъвто и да е проблем с тях се премахват от поръчката, като цената им се приспада от общата сума.

 • Опаковките са според количеството на продуктите и са включени в цената на доставката                                                                                                                     
 • Фирмата си запазва правото да откаже продажба и доставка на стоки от сайта

 •  Съобразно чл. 57, т. 1 и т. 13 от Закона за защита на потребителите, правото на отказ от договор за продажба от разстояние не се прилага при закупуване на онлайн услуга по член 4.2. от Общите условия.

                               Политика за връщане


Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл .

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 14 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на САЛВО ЕT ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на САЛВО ЕT по телефона, номерът за връзка е 0886 060-402

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл  или се свържете с нас на тел.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:


Получател: САЛВО ЕT

Адрес: Офис гр. Благоевград ул.ЛИПА No 35 Офис гр.София бул.К.Величков бл.61 до ВИВАКОМ

Тел.: 0886 060-402

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от тук този срок се удължава на 14 дни. В този случай САЛВО ЕT ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от САЛВО ЕTстоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на САЛВО ЕT

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка


Международни услуги


Благодарение на изградените дългогодишни партньорства с лидерски куриерски фирми на Балканите, благодарение на собствена логистична мрежа обслужваща над 500 000 пратки годишно и благодарение на иновативния софтуер сме горди да Ви представим комплексно и без аналог решение за доставка на международни пратки в съседни държави.

Какво гарантираме:

 1. Цени започващи от 7 лв.
 2. Срок на доставка до 2 дни
 3. Автоматизирана система за превалутиране и получаване на НП в лева без значение от валутата на получателя
 4. Известия и реални статуси за движението на пратките Ви
 5. Клиентско обслужване с високи стандарти
 6. Доставки до офис

 

Международни услуги с наложен платеж