Разплащателни методи

1) С наложен платеж

  • Плащането се извършва в брой при получаване на продукта. Ако изберете тази опция, се начислява такса 6,- лв.
  • Speedy - Офиси и Автоматични Пощенски Станции: ако изберете автомат и създадете поръчка с наложен платеж, при взимането на поръчката от Автоматична Пощенска Станциия, ще трябва да платите с карта. Ако изберете тази опция, се начислява допълнителна такса 2,- лв.

2) По банков път на наша сметка

  • След завършване на поръчката, трябва да направите банков превод

       3) PayPal е американска платежна система за онлайн разплащания, която работи с дебитни и кредитни карти.

       Условия:

      1. Да имате регистрация в PayPal.
      2. Да направите поръчка като следвате всички стъпки   .
      3. В стъпката плащане да изберете плащане с PayPal.
      4. Плащане с PayPal важи само за поръчки онлайн.
      5. Плащане с PayPal не може да се използва при плащане на място в офис или магазин.
      6. Плащане с PayPal не може да се използва при бърза поръчка без регистрация.


Моля имайте предвид следните важни положения:


1. Плащането с PayPal се отчита във Вашата банка като ПОС чужбина, голяма част от банките имат допълнителна такса за това плащане обикновено е в границите 0.5 до 2 процента. Таксата зависи изцяло от Вашата банка и от това какъв договор сте подписали.
2. Плащането се извършва в USD, преди да платите на сайта на PayPal можете да видите точната сума в USD, ако тази сума не е изгодна за Вас не извършвайте плащането. Сумата нараства поради превалутиране от BGN към USD.
3. Когато плащането се потвърди, ако валутата на вашата карта е BGN, Вашата банка прави още едно превалутиране този път USD към BGN и сумата нараства втори път пак поради превалутиране.
4. В крайна сметка е възможно увеличаване на сумата с 1 до 5 или повече процента. Например при продукт от 100 лева е възможно от Вашата сметка да бъдат изтеглени 105 лева, като причината за това са различните курсове и такси на платежните системи.
5. Бихме искали да обобщим, че при плащане с PayPal, най-вероятно от Вас ще бъдат взети допълнителни такси от 3-ти страни, които такси не зависят от нас. Тези такси ще оскъпят поръчката Ви с няколко процента.

 Всички такси са за сметка на клиента, включително таксата за получаване на плащане в Paypal. Към стойността на вашата поръчка трябва да добавите и таксата за получаване, изчислена по формулата:
3,5% + 0,35 EUR

Внимание! Стойността на всички поръчки се изчисляват в лева. При плащане през парична система, която не позволява разплащане в български лева, стойността на поръчката се приравнява към съответната валута по курс купува на банката.


Изпращаме стоката веднага  след получаване на плащането и получавате имейл потвърждаващ успешното получаване на сумата в нашата сметка В зависимост от времето, в което сте направили плащането и работните системи на банките, плащането може да отнеме до 2 работни дни.)