Препоръки

Велики....

Както винаги сте повече от невороятни!Бъдете здрави и все така отзивчиви!Цяло щастие,е че се запознахме преди две години!

Мартин, 22 дек 2020

Прекрасно обслужване

 Пазарувам за пореден път и съм много доволен от коректното отношение и бързата доставка! 

Галина Соколова, 09 окт 2020

Професионално отношение за пореден път! Може да се доверите без притеснение!

Десислава Костадинова, 12 сеп 2020

Много бърза доставка,отлично обслужване.Надявам се пак да ползвам услугите Ви.

Irena Raykova, 10 авг 2020

дравейте, благодаря Ви за коректното и бързо обслужване. Периодичното изпращане на email-и за статуса на поръчката е доста голям плюс. Виждам един проблем в сайта Ви - поръчката която направих е в секция "Моите поръчки", като статуса и вече е "Доставена". Същата поръчка се вижда и в "Количка", като непоръчана. Има възможност да се изчисти количката ръчно, но ще е добре да става и автоматично след "Поръчай сега". Разбирам че това са особености на системата която ползване, но някои клиенти може да се объркат. Благодаря Ви още веднъж за качественото обслужване, ще препоръчам сайта и услугите Ви на познати. Хубав ден.

Петър Петров, 04 юли 2020

Благодаря за коректното отношение към доставената стока. За друг път отново бих се възползвал от вашите услуги.

Йордан, 18 юни 2020

БЛАГОДАРЯ!
Едно огромно БЛАГОДАРЯ за прекрасната работа, която свършихте! Надявам се и съм сигурен,че много скоро отново ще работим заедно. Единственото, за което съжалявам е,че чак сега разбирам за вашия сайт. Благодаря отново! Поздрави!

Нури Шабанов, 26 май 2020

Страхотна услуга!

Искам да изразя задоволството си от обслужването и срока на доставка! Супер сте!

Георги Георгиев, 23 май 2020

Благодаря за извършената услуга. Всичко е наред. Доволен съм от това което направихте. В случай че ми се наложи да пазарувам за в бъдеще - пак ще Ви използувам. Поздрави!

Маргарит Трясков, 16 апр 2020

Здравейте, Благодаря за комплимента, който направихте с подарък крем, като жест за малкото забавяне на пратката с телефона по поръчка 18590. Моят съвет е да държите колкото се може по-честа кореспонденция с клиентите си и да ги уведомявате на време за статуса на пратките им независимо дали се бавят или не. Не оставайте клиентите ви да търсят вас първи. Желая Ви всичко хубаво, Теодора

Теодора Кесякова, 09 апр 2020

За пореден път ме зарадвахте.Въпреки, че пратката се забави ,не се притесних, защотото никога не сте ме разочаровали.Пожелавам ви повече клиенти, които да оцениават това което предлагате и правите за тях.Благодария, че ви има.

Веселина Йорданова, 02 мар 2020

Супер обслужване. Безпроблемна транзакция и комуникация. Благодаря!

Hristo Aleksandrov, 29 фев 2020

Благодарност!

Вчера получихме първата си поръчка през вашия сайт и сме много доволни от обслужване и бърза доставка.Много благодарности на целия екип.Поздрави и Весели празници!

Синди, 12 фев 2020

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фирма „ЕТ САЛВО ", за професионализма и уменията за работата им със специфични изисквания.

 

„ЯВОР“ ООД е фирма специализирала се в производството, вноса, дистрибуцията и продажбата на мебели, което обслужва клиенти с разнообразна сфера на дейност. Дружеството е основано през 1992 година.

 

С екипа на „ЕТ САЛВО" работим от 2010 г. През този период на съвместна ни работа екипа на фирмата изработи поредица от флаш анимации за корпоративният ни уеб сайт. Те допринасят за иновативната му визия, както и за оригиналния начин за представяне на продуктите ни.

 

От започването до днес ние получаваме от екипа на „ЕТ САЛВО“ изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа.

Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че ЕТ " САЛВО " заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

 

Благо Солов

Управител

ЯВОР ООД

ЯВОР ООД, 14 яну 2020

Коректно отношение,бърза доставка

IVAN GEORGIEV, 09 яну 2020

Препоръчвам Ви
Много коректни. Лесен контакт. Препоръчвам ви ги.

Николай Николов, 09 дек 2019

бързо
Бързина,точност и коректност.С удоволствие ще използвам услугите на фирмата и в бъдеще.

Веселина Йорданова, 26 ное 2019

Супер са!

Коректни,точни,бързи-препоръчвам ги на всички мои приятели и близки!

Галин Тотев, 12 ное 2019

Много професионална работа
Момчетата от ЕТ САЛВО следяха изкъсо поръчката през цялото време. Допълнително отбелязаха неща, за които не се бях сетил. Определено ме спечелиха и с прозрачността на цените - всичко беше както го бяха описали в 1вата оферта.

Тодор, 14 окт 2019